Välj en sida

Låt STORYMASTER förmedla din berättelse

Storymaster har sedan 1988 verkat inom reklam, marknadsföring, kultur och information. 36 år är en lång tid inom en bransch som ständigt förnyas och möter nya utmaningar. Idag räcker det till exempel inte att enbart sprida ut sitt budskap, utan man måste även lyssna på mottagaren. Det är inte du som hittar dina kunder utan det är kunderna som hittar dig, ifall du är tillräckligt intressant.

Trots att världen hela tiden förändras så bevaras verksamhetsprinciperna. Flinkheten, smidigheten och entusiasmen finns kvar. Och fortfarande gäller det gamla mottot: ”Skrik inte så högt att alla hör utan viska så intressant att alla lyssnar”.

Och verksamheten finns fortfarande där den startade, i lilla Lovisa. Nuförtiden i Hilding Business Center.

Innehållet är viktigare än ramen

Förr brukade man säga att man kan rädda en dålig tavla med en fin ram. Det stämmer inte längre, för betraktarna är smartare än någonsin tidigare. En häftig layout på en annons eller webbplats räddar inte ett svagt budskap.
Det som förmedlas med penseln inom ramen är det som räknas. Där måste man stryka fram en spännande bild och en fängslande berättelse.

Bilden kan vara rörlig eller statisk, texten kan förmedla känslor eller sak, det krävs endast spelsinne. Plattformen kan vara elektronisk eller på papper, båda har sina fördelar. Det handlar bara om vem du vill nå med ditt budskap. Det viktigaste är att du urskiljer dig – då är du intressant.

En lyckad prestation
handlar sällan om tur

Inom idrott behövs tiotusentals upprepningar för att man ska kunna lita på sin prestation. Intelligens är medfött men visdom får man endast genom lång erfarenhet.

Över 35 år hantverk med printmedia, med att förnya företags visuella bilder, planera och bygga scenografier och mässavdelningar, foto, film, streaming och utveckling av webbprodukter är väl en merit? Och allt såklart levererat som helhetspaket, från planering till slutprodukt.

Kan man berätta något spännande även om dig eller din produkt?

Kontakta Storymaster

Mats Tuominen
berättare
0400 493 397 • mats@storymaster.fi

STORYMASTER Ab • Direktörsvägen 12, 07900 LOVISA • info@storymaster.fi • Fo-nr: 1729458-6